• Rower 鈥 film o pasji, niepe艂nosprawno艣ci i RaceRunning Rower 鈥 film o pasji, niepe艂nosprawno艣ci i RaceRunning

Dowiedz si臋 wi臋cej
> Aktualno艣ci > PRACOWITY TYDZIE艃

PRACOWITY TYDZIE艃

MAMY DLA WAS DWIE INFORMACJE

馃敶 21-22.08 MEMORIA艁 KAMILI SKOLIMOWSKIEJ, CHORZ脫W

馃敶 23.08 MISTRZOSTWA EUROPY OS脫B NIEPE艁NOSPRAWNYCH W LEKKOATLETYCE, BERLIN

Przysz艂y tydzie艅 b臋dzie dla nas bardzo pracowity, sze艣cioro zawodnik贸w z艂otowiankowej sekcji oraz dw贸jka racerunner贸w dzia艂aj膮cej pod naszym patronatem UKS Sz贸stki Rzesz贸w zawita do Chorzowa. Wyst臋p na 100 metr贸w odb臋dzie si臋 22 sierpnia na Stadionie 艢l膮skim podczas Memoria艂u Kamili Skolimowskiej. Wst臋p jest za darmo dlatego zach臋camy wszystkich zainteresowanych 馃檪

Racerunnerzy: Zbigniew 呕ubryj, Kuba Matuszczak, Kacper Boch, Wojtek Grajewski, Sebastian Kolat, Artur Wo藕niak
Trenerzy: 艁ukasz Misiuro, Tomasz Sieracki Magdalena W贸jkiewicz

Drug膮 informacj膮 dnia jest wyjazd na Mistrzostwa Europy Os贸b Niepe艂nosprawnych w Lekkoatletyce. Po dobrym sprawdzanie jakim by艂y mi臋dzynarodowe zawody w Kopenhadze, nasze racerunnerki jad膮 powalczy膰 do Berlina o medale Mistrzostw Europy! Starty odb臋d膮 si臋 23 sierpnia.

Racerunnerki: Karola Szade, Marcelina Dziuba
Trenerzy: Karina Julia Buczek, Radomir Klaczy艅ski

锔廙ACJCIE KCIUKI ZA UDANE WYST臉PY!

Je艣li kto艣 chcia艂by nas wesprze膰 zach臋camy do wp艂at na numer konta: 25 8944 0003 0002 7430 2000 0010 z dopiskiem: RACERUNNING 馃槈